Dati cu ghicitul!

(God damn, as avea nevoie de o gramada de emoticons ca sa ilustrez tot ce vreau eu)

[Daca n-ati citit Anuntul umanitar, va rog faceti asta si apoi intoarceti-va la articolul asta.]

O sa incerc sa nu fiu foarte dura, sa va menajez putin, insa…trebuie sa recunosc ca sunteti ineficienti de-a dreptul. Cum ati putut sa nu va treziti cu noaptea’n cap si sa nu tineti pumnii pentru marilyn manson? Cum ati putut sa omiteti aseara din rugaciunile voastre partea cu „da doamne sa ia interviul ala”? Cum ati putut ca in timp ce stateati in cap si meditati la pace absoluta, sa nu fi implicat si asta, avand in vedere ca ar fi adus o contributie uriasa?

Doamnelor, domnilor, i-au sunat telefoanele alea de o mie de ori (si bineinteles ca am urlat noi la marilyn manson sa si le inchida). S-a si ridicat din pat la un moment dat, dar s-a limitat la satisfacerea unor nevoi fizice (cu usa deschisa, asa cum mai face), dar … doar atat. Doamnele mele, domnii mei, e ora 8:55 si marilyn manosn doarme! La 10:30 are interviu pentru un post de PR Executive (!!) si nici nu misca! (E posibil ca inca sa fi ramas contrariata cand i-am spus aseara ca la interviu nu se poate duce in bocanci, dar chiar asa?!)

Si chiar daca ar fi reusit performanta de a se duce la interviu si chiar sa fi primit jobul, oricum nu ar fi reusit niciodata sa se trezeasca sa se chiar si duca acolo..zi de zi..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: