Save the poor little kid!

Bre, d-le, v-am zis mai demult de un baietel care era vadit fermecat de personalitatea…fermecatoare, bineinteles, a lui marilyn manson. Baietelul, candva mi-a facut o impresie buna (si nu numai mie), insa se pare ca ce se intampla prin desene animate nu e imposibil : IQ-ul i-a devenit negativ dintr-o data!

Mah, nu zic ca marilyn manson nu e o gagica buna, e chiar foarte buna (apropo, 10$ o cifra din nr ei de tel, daca sunt amatori cu IQ<0), dar…ati citit blogul asta?! Si mai rau e ca baietelul isi ascunde privirile de catelus, dar accepta fara comentarii marele „L” pe care i-l aplic in frunte. Si mai si zice ca blogul asta e tare!

Reclame

2 comentarii

 1. mihut said,

  aprilie 1, 2007 la 8:24 pm

  dragostea-i ca si o raie
  te mananca si-n calcaie:p

  deci, da!nici nu ma asteptam altfel!nu mai zic cliseul ala cu dragostea e oarba, dar sa aflu ca monsieur Cupid e pus pe shotii e un pic cam drastic pentru sufletelul meu bland…bag io de seama sau matalutza este geloasa ca ti-o fura pe mansoana ta? gandeste-te cat curat poate face acel baietel dragalas si, cine stie, poate o si scoate in oras, departe, departe, departe de tine??!!si mai ai si tu parte de un pic de pauza, un pic de viata fara manson…asta daca nu cumva suferi ca manson nu te mai iubeste ca la inceput:ppp

  dragostea e ca si o raie…

 2. nico said,

  aprilie 2, 2007 la 10:11 am

  Baietelul e din camin..nu o ia departe, ca sta aproape, ba chiar poate sta si el cu noi! Si de scos in oras…avand in vedere ca marilyn manson imi cere bani destul de des pentru paine, tigari sau alte chestii, baietelul ar trebui sa isi plateasca atat prostia lui, cat si pe a ei! Ceea ce nu bun!
  marilyn manson si-a mai facut „noi iubiti”, la care a mai ramas cu zilele/noptile, insa aia pare-se ca erau oameni mai cu scaun la cap, ca au expediat-o inapoi..in ciuda fierbintilor mele rugaciuni pentru longevitatea relatiei…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: