La un suc cu marilyn manson

[Se pare ca pe mine ma mai scuteste ghinionul..astfel ca ceea ce urmeaza sunt doar culese din povestirile colegilor mei.]

Unii se duc la suc/cafea/bere/ceai/vodca/etc cu prietenii sau colegii (ca in cazul colegilor mei sau in cazul multora dintre noi). Altii (marilyn manson) se duc la suc/cafea/bere/etc cu prietenii invizibili cu care, desigur, poarta discutii invizibile si se distreaza invizibil. Asa ca atunci cand vad o fata cunoscuta…abandoneaza amicii imaginari (pardon!invizibili, pentru ca ei exista!) si ocupa spatiul si timpul celor vizibili. Si isi expun personalitatea complexa si demn de cunoscut de catre intreaga lume pe tava (tava care nu a fost ceruta de nimeni!).

Ca de exemplu, a dovedit o redundanta extraordinara in a-si spune intreg numele de mai multe ori. A tinut sa se stie ca este vedeta cantacioasa. A explicat cate nereguli si nedreptati se fac in facultatea noastra (ca fazele alea penale cand doar nu te prezinti sa dai examenele si ai restanta!!!!). Si a expus care sunt activitatile ei preferate in timpul liber [colegii mei au fost foaaaaaaaaaaaaaaaarte interesaaaaaaaaaaaaaaaaati de ce a tot spus ea neintrebata]: masturbarea!

😐 and i live with this creature… 😐

Reclame

4 comentarii

 1. tzro said,

  mai 30, 2007 la 3:53 pm

  Faci o data POP, nu poti spune STOP.

  Prezentandu-mi curiozitatea si determinarea mea in rezolvarea puzzle-ului ce-l reprezinta imaginea mansonica in mintea mea, doresc ca demoisela cu parul blond si ochi angelici sa fie reprezentata foto pentru satisfactia publicului cititor.
  Subscriu deasemenea pentru mentinerea textelor pline de viata si alimentarea lor in continuare pe suportul numit BLOG, deoarece am inceput sa semnalez o oarecare dependenta fatza de personajul principal.

 2. nico said,

  mai 30, 2007 la 4:09 pm

  Pot doar promite ca in curand, cumva, candva, veti afla mult mai multe despre marilyn manson…si d.p.d.v. fotograficeste

 3. Nitr0 said,

  mai 30, 2007 la 5:23 pm

  De acord cu domnul respectabil TZRO, Manson face parte din viata noastra si trebe sa mearga mai departe; Eu propun chiar si un filmulet in care sa ni se arate manson in mediul sau natural

 4. nico said,

  mai 30, 2007 la 7:07 pm

  Pai…exista un inceput…o parte din mediul natural a fost prezentata in poza cu cozonacul de pe monitor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: