marilyn manson in sesiune

De la inceputul saptamanii, marilyn manson a speriat lumea cu cat de constiincioasa e. Vorbeste despre examene, proiecte, teme si alte asemenea (bine, mai putin cand face dezvaluiri necunoscutilor!). Se culca in timpul zilei si serioasa spune ca va dormi o ora si apoi se apuca de proiect. Ba chiar a avut status ieri pe messenger „Cu examenul in bot”. Chiar incepusem sa ma simt vinovata ca eu nu mai fac nimic.

Azi-noapte ea ne-a urat „noapte buna” si ne-a anuntat ca va ramane sa isi termine proiectul (cel neinceput). Pana am terminat eu de trimis 3 sms-uri, era in pat deja. Veti spune ca e eficienta.. Azi dimineata a declarat: prea multe proiecte si nu am cum sa le fac pe toate. O sa las restante si gata. Facultatea asta e nedreapta!

Reclame

4 comentarii

 1. tzro said,

  mai 31, 2007 la 8:40 pm

  Citesc cu o pasiune nebuna randurile zilnice servite cu linguritza si nu pot sa nu observ comentariile teleenciclopedice ale unora (inclusiv sefa de blog). Mey fratilor, poate voi nu va dati seama, dar in sufeltul si mintea bietului mamifer mansonian se dau lupte grele de supravieturie in habitatul asta monoton pe care-l numim societate.
  Cuprins de oarecare mila stropita de compasiune, doresc sa inteleg tremurul acestei fapturi in privirile inghetate ale celor din jurul ei. As vrea o poza cu ea, un filmulet, cine stie? o intalnire reala .. si poate totul nu se opreste aici.

  Subscriu la urma ca un mishel ce ma aflu, cu emotie in glas, deziluzie si sperantza: „SUNT FAN MM – NO#1”

 2. nico said,

  mai 31, 2007 la 9:25 pm

  Daca vor veni pozele de-a gata, ar fi servire cu biberonul , chiar mai rau, o perfuzie! Promit ca vor exista si poze..cu lingurita! In continuare nu inteleg la ce te referi cand spui ca esti fan, dar poate daca dovedesti ca esti intr-adevar, poate te trezesti cu o invitatie la “Surprize-Surprize”!
  Pentru inceput, ar fi trebuit sa stii ca ea este “mm”, pentru ca “MM” este cantaciosul ala cunoscut de multa vreme!

 3. tzro said,

  iunie 1, 2007 la 7:13 pm

  pai, am scris cu majuscule, dupa regula ta: „1. atunci cand scriu cu bold, ingrosati-va vocea cat mai mult, va veti apropia de realitate (cruda, ce-i drept)”

  suna bine nu? (si la sfarsit un ras dinala isteric)

 4. nico said,

  iunie 1, 2007 la 8:30 pm

  Pai…deformezi ideea!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: