PCR, Scoala de Vara si mm

In unele locuri, pentru a obtine ceva, trebuie folosit sistemul mostenit de la nea Ceasca, PCR (se stie, desigur, Pile – Cunostinte – Relatii). Asa se face ca in unele facultati, asa se distribuie locurile pentru marea, minunata, de mult pregatita Scoala de Vara. Dar nu stie nimeni asta (Shshsht!! sa nu mai ziceti nimanui!). Cei interesati trebuie sa trimita CV si scrisoare de intentie, sa aiba activitati extrascolare sa pice matele din pod, sa aiba medii anuale in sistem binar si sa dovedeasca determinare si energie de a face fata dezbaterilor si proiectelor ce vor urma.

Scoala de Vara, fiind „de vara” are loc la mare si cum cei selectati „merita, d-le, merita” nu platesc nimic. Motiv in plus pentru o selectie si mai riguroasa. Unii avand planuri, nu au aplicat, dar au urmarit „evolutia” micilor genii care isi storceau capsoarele sa scoata ditamai scrisoarea de intentie. Pentru a primi raspunsul ala plin de empatie cu „ne pare rau, dar”.

Insa un ochi vigilent surprinde pe marilyn manson, ce se afla in plimbare pe la faimoasa facultate. Ochiul vigilent detine si o gura (si inca ceva, va veti da seama imediat ce!) care graieste astfel „mah, tu esti buna! nu vii la Scoala de Vara?”. Conditiile de participare puse lui marilyn manson: fuste scurte si tocuri!

Asa a plecat marilyn manson la mare, sa se scoleasca de vara..inca cu o zi inainte de a incepe activitatea (cred ca si asta era o conditie de participare).

Reclame

Un comentariu

  1. johny bravo said,

    septembrie 14, 2007 la 2:11 pm

    Ce tare! Banuiam, dar nu stiam.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: