Mama ta ce face?

Folosim diferite metode pentru a recunoaste „femeia care se plimba pe aici, prin casa ta” ca fiind mama ta. Suntem atat de superficiali incat recunoastem „femeia care locuieste in aceeasi casa” ca fiind mama instantaneu. Ne bazam pe argumente prostesti cand facem acest lucru: daca asemanarea este izbitoare cu persoana careia i-am spus „mama” ani de-a lungul, gata! ne-am oprit din gandit! Daca numele de familie al acestei persoane corespunde cu al nostru si prenumele coincide cu prenumele mamei, gata! ne-am oprit din gandit! Daca sta in casa in care am locuit (sau inca locuim) si noi (si uneori adresa e aceeasi cu cea din buletin), gata! ne-am oprit din gandit! Da, ne oprim din gandit si presupunem ca „femeia care se plimba prin casa ta” si intruneste aceste „conditii” este mama!

Ei, sa stiti, doamnelor si domnilor, ca este GRESIT! Este ERONAT si sfidator la adresa logicii sa faceti aceste erori de gandire! marilyn manson ne invata cum sa analizam atent daca este sau nu mama : daca pune ventilatorul pe balcon sau nu. Daca il pune, sa stiti ca nu e mama voastra!..in ciuda celorlalte…coincidente

Reclame

4 comentarii

 1. slam said,

  iulie 31, 2007 la 12:29 pm

  nice :)) welcome back

 2. nico said,

  iulie 31, 2007 la 12:40 pm

  🙂 10q, dar nu promit ca ma tin de blog 🙂

 3. moi said,

  iulie 31, 2007 la 1:49 pm

  fimeie, si dc nu ai balcon, inseamna ca esti orfan?

 4. nico said,

  iulie 31, 2007 la 2:44 pm

  Cred ca exista aceeasi problema si daca nu ai ventilator. Foarte probabil insa este ca trebuie gasit o alta cale de a analiza daca este sau nu mama ta. O sa iau legatura cu specialista noastra in probleme psihologice, desigur, mm.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: